Get Adobe Flash player

LC Riihimäki/Kara

Perustamispäivä 04.04.1975

Charter Night      24.10.1975

Kotimainen nro.  601

Kansainvälinen   4022 030738

Piiri 107C, alue II, lohko 2

Tili OP BIC

IBAN FI57 5396 0220 2904 65

Y-tunnus: 2710038-6

 

 

 

Kokous kuun 2. tiistai 19:00

Ravintola Teatterihotelli, Riihimäki

LC Riihimäki/Kara

Kauden tapahtumia 2020-2021

Klubin tapahtumia kaudella 2020-2021. Lista  tarkentuu lähempänä tapahtumien ajankohtia. Palautetta listasta voi antaa presidentille, sihteerille, tiedotussihteerille tai webbimestarille. Tietoja klubin tapahtumista samoille henkilöille. Myös kaikista yhteistapahtumista saa tietoa laittaa.

 

Joka näitä tekstejä lukee, tietää enemmän!

 

ELOKUU

30.8. Hallitus kokoontui ensimmäisen kerran.

 

SYYSKUU

01.09. Jäsenmaksu 100€ eräpäivä. Saa maksaa enemmän,muttei vähemmän. Käytä maksaessasi omaa hallintoviitettäsi. Jos maksat kaverin, käytä hänen hallintoviitettä.

 

06.09. Yhteistilaisuus LC Riihimäki/Uramon kanssa Riuttan ulkoilualueella.

17.09 Klubi-ilta  klo 19.00 Teatterihotelli Riihimäki

25.9. Osallistumme SPR keräykseen Kauppakeskus Merkoksessa.

 

LOKAKUU

 

MARRASKUU

 

JOULUKUU

  

TAMMIKUU

Toinen sunnuntai Seppeleen lasku klo 12:00. Kokoontuminen klo 11:50. Klubin lippu. Marssiasu (tilaisuuden mukainen). 

 

HELMIKUU

 

MAALISKUU

 

HUHTIKUU

Piirin vuosikokous

Klubin vaalikokous

 

TOUKOKUU

Metsänistutusta, jos mahdollista.

Kauden päätös

 

KESÄKUU

Suomen Lions-liiton  vuosikokous 

Kansainvälinen Lions-järjestön vuosikokous

 

 

Riihiset äänikirje

Pitkäaikaisin palveluaktiviteettimme on Riihiset-nimisen äänikirjeen toimittaminen ja lähettäminen kahden viikon välein Riihimäen, Lopen, Hausjärven ja Janakkalan kuntien näkövammaisille. Ensimmäinen äänikirje ilmestyi jo 19.9.1985.

Nykyisin äänikirje tehdään ja toimitetaan sähköisessä muodossa tietokoneen, mikrofonin ja tallennusohjelman avulla. Tietokoneelta se siirretään valmiiksi jäsenneltynä ja tietoliikenneverkon välityksellä Näkövammaisten keskusliittoon, jossa se kopioidaan halutulle medialle. Näkövammaisten keskusliitto hoitaa edelleen jakelun Riihiset-äänikirjeen tilanneille jäsenilleen.

Riihiset äänikirjeen lukuvuorolista löytyy klubikalenterista tästä linkistä.

Lions Club Riihimäki/Kara

 

 

LC Riihimäki/KaraLC Riihimäki/Kara on Suomen Lions-liitto r.y:n riihimäkeläinen paikallisyhdistys. Olemme kotikaupunkimme viidestä Lions-klubista kolmantena perustettu klubi. Muut klubit ovat LC Riihimäki, LC Riihimäki/Uramo, LC Riihimäki/Kristalli ja LC Riihimäki/Mixed. Lisäksi kaupungissamme toimii aktiivinen Leo-klubi. Olemme LC Riihimäki/Mixed-klubin kummiklubi.

 

KOKOUKSET
Klubi
: Kuukauden 2. tiistai, klo 19:00, Ravintola Teatterihotelli, Hämeenaukio, Riihimäki.
Hallitus: Klubikokousta edeltävä sunnunta, klo 18:00, tarkoitukseen sopivassa paikassa, Riihimäki.
Pääsääntöisesti kokouspaikka ja ajankohta edellä mainittu, ellei muuta tiedotettu.

 

LC Riihimäki/Kara on perustettu 4. huhtikuuta 1975. Perustamiskokous pidettiin Riihimäen Seurahuoneella sen Häme-kabinetissa. Kummiklubimme on LC Riihimäki. Ensimmäinen presidenttimme oli nyt jo edesmennyt Matti Juusti. Opasleijonana klubillemme oli PDG Ilmari Iso-Koivisto, LC Riihimäki. Kummileijonina olivat Mikko Holmila ja Jouko Mäntynen LC Riihimäki-klubista. Perustamisjuhlapäivää vietettiin YK:n päivänä 24.10.1975 Riihimäen Upseerikerholla. Alkuvuosina klubin kokouspäivänä oli kuukauden 3. perjantai.

Järjestämme vuosittain hyväntekeväisyys- ja palvelutapahtumia, joiden tuotto ja työpanos käytetään lähialueen valikoituihin hyväntekeväisyyskohteisiin yhdistyksen toiminta-ajatuksen mukaisesti.

Metsänistutusaktiviteetti

Pitkäaikaisempia palveluaktiviteettejamme ovat mm. näkövammaisten äänikirjeen toimittaminen Riihimäen talousalueella. Pelastusarmeijan puolesta olemme pitäneet Joulupataa jo usean vuonna Merkoksessa tai Atomissa. Pitkäaikainen aktiviteettimme on ollut myös metsänistutus, jossa toimimme yhteistyössä paikallisen Metsänhoitoyhdistyksen kanssa ja autamme maanomistajia huolehtimaan hakkuiden jälkeisestä metsän uusimistyöstä. Oheisessa kuvassa klubimme työryhmä on istutustalkoissa Riihimäellä 54-tien läheisyydessä.

Toiminnassa olemme usein myös mukana yhteisissä tapahtumissa muiden kaupunkimme Lions-klubien ja Leo-klubin kanssa. Tunnetuin yhteisaktiviteetti kaupungissamme on perinteikkäät Lasten Talvikarnevaalit, jonka vetovastuussa olimme vuonna 2020 ja sitä ennen vuonna 2015.

Olemme järjestäneet varainkeruuaktiviteettina 80-luvun discon jo muutamana  peräkkäisenä vuotena. Siitä saaduilla tuotoilla olemme tukeneet Riihimäen Sotainvalideja, Riihimäen kehitysvammaisia, riihimäkeläisiä invalideja,  opettajakoulutusta ja nuoria.

 

Ravintola AsemaX, Asema-aukio

Klubissamme on tällä hetkellä 23 jäsentä, joista perustajajäseniä on vielä 2 (klubiveljet Seppo Asikainen, Erkki Hakulinen). Klubiimme liittyi sadas jäsen lokakuun klubikokouksessa 9.10.2014.

Kokoonnumme kuukausittain sen toisena tiistaina klo 19:00 ravintola Teatterihotelli, Hämeenaukio, Riihimäki.

Klubimme hallitus kokoontuu kuukausikokousta ennen, tavallisimmin edeltävänä sunnuntaina.

Klubin presidenttinä kaudella 2020-2021 toimii Tapio Laine. Uusi kausi alkoi 31.8.2020 ja toiminta on aktiivista kesätauon jälkeen. Tervetuloa mukaan toimintaan! Vuosijäsenmaksu on 100€, kokousruokailu kympistä pariin kymppiin riippuen gourmet-asteesta. Oman toimintamme rahoitamme itse, varainkeruutuotot ja lahjoitukset lahjoitamme eteenpäin tukea tarvitseville. Erityiskohteenamme ovat olleet paikkakuntamme kehitysvammaiset, sotainvalidit ja invalidit, näkövammaiset sekä myös paikkakuntamme nuoret.

 

Tiedustelut toiminnastamme ja jäsenyydestä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..