Get Adobe Flash player

LC Riihimäki/Kara

Perustamispäivä 04.04.1975

Charter Night      24.10.1975

Kotimainen nro.  601

Kansainvälinen   4022 030738

Piiri 107C, alue II, lohko 2

Tili OP BIC

IBAN FI57 5396 0220 2904 65

Y-tunnus: 2710038-6

 

 

 

Kokous kuun 2. tiistai 19:00

Ravintola Teatterihotelli, Riihimäki

LC Riihimäki/Kara

Jäsenmaksun aika

Jäsenmaksu 100 euroa mieluimmin tilisiirtona.Lions Club Riihimäki/Kara jäsenmaksun aika on jälleen käsillä. Veljet pyydetään maksamaan 100€ klubin tilille IBAN FI57 5396 0220 2904 65, omaa hallintoviitettä käyttäen. Aktiviteetti- ja hallintoviitteet saa tarvittaessa rahastonhoitajalta tai ne voi tarkistaa klubin kotisivujen jäsenalueen luettelosta. Piilotetut sivut avautuvat sisäänkirjautumisen jälkeen ja löytyvät ylävalikon "Jäsenalue"-valintapainikkeen kautta (painike ei ole näkyvissä ennen sisäänkirjautumista).

Mikäli et ehdi tällä kaudella osallistua toimivana jäsenenä klubin toimintaan, niin voit hakea ulkojäsenyyttä. Se on harkinnan arvoinen vaihtoehto, jolloin voit silti osallistua kaikkeen klubitoimintaan, paitsi toimia klubin tai piirin virkailijana. Ulkojäsenyys voidaan myöntää puoleksi vuodeksi kerrallaan. Jäsenmaksuvelvollisuus säilyy ennallaan. Voit toimia myös tukijäsenenä hallituksen kutsusta 25% korotetulla jäsenmaksulla. Tämä on sopiva jäsenmuoto, mikäli haluat tukea klubia, mutta et pysty osallistumaan klubin toimintaan. Voit silti olla mukana klubitoiminnassa muutoin, paitsi klubin tai piirin viroissa tai valtuutettuna.

Rekisteröidyt käyttäjät

LC Riihimäki/Karan uudistetut kotisivut on nyt otettu käyttöön. Klubin jäsenet ovat nyt kaikki rekisteröity käyttäjäksi. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee näkemään myös ainoastaan klubin jäsenille tarkoitettua materiaalia julkisten tietojen lisäksi.

Nyt viimeksi jäsenalueelle on lisätty klubin viimeisimmät toimintakertomukset. Niitä on saatu sähköiseen muotoon kaudesta 2005-2006 lähtien ja niitä lisätään sitä mukaa, kuin ennätetään.

Ohjeellinen käyttäjätunnus on muotoa etunimi.sukunimi, ei "ääkkösiä", ei väliviivoja. Lisäksi rekisteröitymisen yhteydessä tallennetaan klubin jäsenen nimi, sähköpostitunnus ja salasana. Nimi muodossa Etunimi Sukunimi (ja "ääkkösiä"/väliviivoja voi käyttää).

Jos jokin menee pieleen, niin ei haittaa. Söhlinki on korjattavissa ja virheelliset tunnukset korjattavissa, jopa poistettavissa.

Mikäli kiellät edellä olevien tietojen tallennuksen rekisteriin, niin ilmoita siitä webmaster Esa Ojapalolle tietojen poistamiseksi.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjän ja  tämän edustajan nimi ja yhteystiedot

Rekisterinpitäjä on Lions Club Riihimäki/Kara ry. Vastuuhenkilönä on Lions Club Riihimäki/Kara:n klubipresidentti. Tietojärjestelmän ylläpitäjänä on  Lions Club Riihimäki/Kara:n webmaster. Heidän yhteystietonsa löytyvät yhdistyksen kotisivuilta kohdasta "Klubin hallinto".

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on tarvittavien käyttöoikeuksien jakaminen päivitettäessä yhdistyksen toimintaan liittyviä tietoja. Tavoitteena on tiedonkulun ja tietoturvan parantaminen sekä toiminnan rationalisoiminen. Rekisteröityminen järjestelmään on vapaaehtoista.

3. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä tai ryhmistä ja näihin liittyvistä tiedoista tai tietoryhmistä

Tietojärjestelmään kerätään autentikoinnin järjestämiseksi seuraavia tietoja: henkilön nimi, käyttäjätunnus, salasana, sähköpostiosoite. Kun tiedot on annettu, henkilölle määritellään ylläpidon toimesta hänen roolinsa mukaiset käyttöoikeudet.

4. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tietolähteinä on käyttäjän itsensä ilmoittamat tiedot sekä ylläpidon toimesta annetut käyttöoikeudet.

5. Tietojen luovutus Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille Euroopan unionin alueella eikä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Rekisterillä ei ole yhteyttä muihin rekistereihin.

6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on suojattu sisällönhallintajärjestelmän osalta siten että pääsy järjestelmän intranet-alueelle on sallittu henkilökohtaisella käyttäjätunnus/salasana-yhdistelmällä. Käyttäjätietokantaan on pääsy ainoastaan pääylläpitäjällä. Salasanat ovat tietokannassa salattuja. Käyttöoikeudet on määritelty käyttäjäryhmittäin.

Riihiset info

Pitkäaikaisin palveluaktiviteettimme on Riihiset-nimisen äänikirjeen toimittaminen ja lähettäminen kahden viikon välein Riihimäen, Lopen, Hausjärven ja Janakkalan kuntien näkövammaisille. Ensimmäinen äänikirje ilmestyi jo 19.9.1985.

Nykyisin äänikirje tehdään ja toimitetaan sähköisessä muodossa tietokoneen, mikrofonin ja tallennusohjelman avulla. Tietokoneelta se siirretään valmiiksi jäsenneltynä ja tietoliikenneverkon välityksellä Näkövammaisten keskusliittoon, jossa se kopioidaan halutulle medialle. Näkövammaisten keskusliitto hoitaa edelleen jakelun Riihiset-äänikirjeen tilanneille jäsenilleen.

Riihiset äänikirjeen lukuvuoron alkutoimenpiteet.

Riihiset äänikirjeen lukuohje löytyy tästä linkistä.

Riihiset äänikirjeen siiro-ohje palvelimelle löytyy tästä linkistä.

Riihiset äänikirjeen muita ohjeita (siirto, kopiointi, yms.) löytyy tästä linkistä.

Tervetuloa kotisivuillemme

LC Riihimäki/Karan sivut on uudistettu sisällönhallintajärjestelmän avulla 7.3.2011!

Päivitimme uuteen versioon 10.11.2013. Käytössä nyt Joomla! 2.5.

1.7.2015 alkaen otimme käyttöön www.karalions.fi sivuston.

 

Jäsenalueella kasvokuvat jäsenluettelossa kaikista jäsenistä!

Sieltä löytyy myös toimintakertomukset 1999 alkaen.

 

Webmaster: Jukka kaleva